30 jaar Brasserie Latem

Bij Brasserie Latem delen we een bijzondere passie voor lekker eten, goede wijnen én vooral gezellig samenzijn. En om onze dertigste verjaardag te vieren trekken we alle registers open om onze klanten extra te verwennen. Met het concept A taste of Assisi neemt Peter Van den Bossche je mee op een 4-daagse reis naar het prachtige Assisi in Italië (Umbrië) om samen te genieten van de lekkerste lokale restaurants, de beste wijnen, olijfolie en een van de mooiste regio’s ter wereld.

In samenwerking met Casa Astrid

Als echte Italiëliefhebber droomde Jean-Luc Decroo van een eigen plekje in La Bella Italia, waar hij heerlijke olijfolie kon telen onder de Italiaanse zon. Hij werd verliefd op een prachtig landhuis in de groene heuvels rond Assisi in Umbrië. Naast zijn passie voor olijfolie wil Jean-Luc ook zijn liefde voor Italië delen met de gasten. Met A Tase of Assisi dompelt hij je onder in al het moois en lekkers dat deze prachtige streek rond Assisi te bieden heeft.

Programma

Tijdens deze 4-daagse reis van 22 tot en met 25 oktober laten Peter en Jean-Luc je alles ontdekken wat deze prachtige regio te bieden heeft. Naast de historische stad Assisi met zijn vele beziens-waardigheden en cultuur kan je in deze heuvelrijke regio volop genieten van ongerepte natuur.

Daarnaast brengen we een bezoek aan de beste wijnhuizen en restaurants in de buurt. Een unieke kans dus om als toerist de regio en zijn lokale geheimen te ontdekken!

Verder neemt Jean-Luc je graag mee in zijn verhaal van de extra vierge olijfolie. Je maakt kennis met alle facetten van de productie van een van de meeste zuivere olijfolies op de markt, je kan deelnemen aan de olijfoogst en we sluiten af met een olijfolie tasting onder begeleiding van een professionele olijfoliesommelier.

Praktisch

Overnachten kan in een van onze geselecteerde hotels: NUN Assisi Relais & SPA Museum ☆☆☆☆☆ vanaf €1.750 p.p. of Ideale Assisi ☆☆☆ vanaf €1.350 p.p. Deze authentieke hotels lopen over van charme en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten en luxe.

All-in formule

  • Ontbijt, lunch en avondeten
  • Events, bedrijfsbezoeken, wijntastings en restaurantbezoeken
  • Transfers en lokale verplaatsingen

  • Heen-en terugreis
  • Extra dranken tijdens de maaltijd en barkosten

Aanbevolen heen- en terugreis

Za 22/10/2022 07:15
Charleroi Perugia
Ryanair – FR4868

Di 25/10/2022 14:15
Perugia Charleroi
Ryanair – FR4869

Annuleren

Annuleren kan tot uiterlijk 25 augustus. In dit geval zal 100% van het bedrag worden teruggestort. Annuleer je later kunnen we geen terugstorting garanderen. Om volledig ingedekt te zijn tegen onvoorziene omstandigheden raden wij altijd aan om een annulatieverzekering te nemen.

Reserveren

Er zijn momenteel geen kamers meer beschikbaar.

De reservaties zijn afgelopen.