Adopteer zelf je eigen olijfboom uit onze boomgaard en ontvang drie jaar op rij versgeperste Casa Astrid extra vierge olijfolie. Wil je het liever iemand anders cadeau doen? Kan ook! Door een olijfboom te adopteren help je niet alleen de natuur een handje, het is ook een verrassend origineel cadeau waar je jaren van geniet.

Hoe werkt het?

  1. Adopteer makkelijk een olijfboom uit onze boomgaard
  2. Je ontvangt een mooi welkomstpakket met een medaillon en twee flessen extra vierge olijfolie, gratis thuis bezorgd.
  3. Wij graveren een houten plaatje met de naam die jij kiest en enkele weken later wordt een boompje gekozen.

Voor elke adoptie van een olijfboompje zorgen wij ook voor het aanplanten van een nieuw olijfboompje voor de volgende generatie. Zo zorg jij voor een bijzonder duurzaam geschenk en draag je je steentje bij aan de traditie van (h)eerlijke artisanale extra vierge olijfolie productie.

Wat zit er in de prijs?

  • Een Casa Astrid welkomstpakket
  • Een in hout gegraveerd naamplaatje voor op jouw olijfboom
  • Enkele foto’s van jouw olijfboom
  • Drie jaar op rij twee verse flessen Casa Astrid olijfolie aan huis geleverd, telkens rond november of december, vlak na de pers.

Het perfecte cadeau

Kortom, met de adoptie van een olijfboom heb je het perfecte cadeau in handen (voor jezelf of voor iemand anders). Je ontvangt drie jaar lang twee keer 750 ml Casa Astrid extra vierge olijfolie, onmiddellijk na de persing thuis geleverd, transport en ervaring inbegrepen. Voor elke geadopteerde boom wordt er een nieuw jong boompje aangeplant voor de volgende generatie.

Wil je graag jouw boom eens komen opzoeken in Italië? Contacteer ons gerust en plan een bezoekje.