Adopteer zelf je eigen olijfboom uit onze boomgaard en ontvang drie jaar op rij versgeperste Casa Astrid extra vierge olijfolie. Wil je het liever iemand anders cadeau doen? Kan ook! Door een olijfboom te adopteren help je niet alleen de natuur een handje, het is ook een verrassend origineel cadeau waar je jaren van geniet.

Hoe werkt het?

  1. Adopteer makkelijk een olijfboom uit onze boomgaard
  2. Je ontvangt een mooi welkomstpakket met een roestvrij stalen fles en een schenktuitje om te vullen met een 3 Liter Bag in Box Extra Casa Astrid extra vierge olijfolie, thuis bezorgd in de Benelux. (Levering in andere landen is optioneel, contacteer ons voor de meerprijs te weten)
  3. Wij graveren een houten plaatje met de naam die jij kiest en enkele dagen later wordt een boompje gekozen waarop uw gekozen naam zal worden vermeld.

Voor elke adoptie van een olijfboompje zorgen wij voor het aanplanten van een nieuw olijfboompje voor de volgende generatie. Zo zorg jij niet alleen voor een bijzonder duurzaam geschenk maar draag je ook je steentje bij aan de traditie van (h)eerlijke artisanale extra vierge olijfolie productie.

 

Wat zit er in de prijs?

  • Een Casa Astrid welkomstpakket (3 Liter Casa Astrid extra vierge olijfolie, een RVS fles en schenktuitje) (standaard levering binnen de Benelux, andere landen mits meerprijs transportkosten)
  • Een geur verspreider met 4 hoge kwaliteit parfum, zodat je je in Italië waant.
  • Een in hout gegraveerd naamplaatje voor op jouw olijfboom (naam door u te kiezen
  • Een foto van jouw olijfboom via Whatsapp
  • Twee jaar op rij 3 Liter Casa Astrid extra vierge olijfolie aan huis geleverd, telkens in december, vlak na de pers. (standaard levering binnen de Benelux, andere landen mits meerprijs)

Het perfecte cadeau

Kortom, met de adoptie van een olijfboom heb je het perfecte cadeau in handen (voor jezelf of voor iemand anders). Je ontvangt drie jaar lang onze extra vierge olijfolie, onmiddellijk na de persing thuis geleverd, (transport in de Benelux inbegrepen). Voor elke geadopteerde boom wordt er een nieuw jong boompje aangeplant voor de volgende generatie.