Relatiegeschenken met een impact

Onze duurzame, voedingsgekeurde RVS flessen van 250/500 of 750ml kunnen naast onze standaard verpakkingen vanaf nu ook worden geleverd in een gepersonaliseerde verpakking, voorzien van uw logo en/of boodschap en met het logo van Casa Astrid. De flessen worden gegraveerd door middel van laser. Minimum aantal voor personalisatie is 24 stuks per product.

Na goedkeuring van het ontwerp, en ontvangst van betaling, starten wij de productie. De levertermijn is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze extra vierge olijfolie.

Ontdek luxe en duurzaamheid verenigd in onze extra vierge olijfolie

Wij nodigen u uit om een wereld van verfijnde smaak en milieubewustzijn te verkennen met ons premium geschenk: de Casa Astrid extra vierge olijfolie. Dit is niet zomaar een olijfolie; het is een symbool van luxe, een belichaming van de fijnste selectie Italiaanse olijven, zorgvuldig geperst om een olie te produceren die rijk is aan smaak en gezondheidsvoordelen. Elke druppel weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en puurheid, versterkt met antioxidanten die uw welzijn naar een hoger niveau tillen.
Maar onze luxe stopt niet bij de olie. Elke Casa Astrid fles is een kunstwerk op zich, navulbaar en vervaardigd met het milieu in gedachten. Het unieke aspect? Uw logo wordt zorgvuldig op elke fles gegraveerd, waardoor het niet alleen een persoonlijke touch krijgt, maar ook een blijvende aanwezigheid in elke keuken garandeert. Deze fles, een toonbeeld van elegantie en duurzaamheid, staat symbool voor een bewuste keuze en een verfijnde smaak.

Kiezen voor Casa Astrid extra vierge olijfolie is kiezen voor een verhaal van luxe, gezondheid en respect voor de planeet. Dit geschenk is een ervaring die spreekt van een uitzonderlijke zorg en kwaliteit, bedoeld om te worden gewaardeerd en herinnerd, lang na het laatste gebruik.

Schenk een tastbaar symbool van luxe en duurzaamheid. Casa Astrid extra vierge olijfolie: voor momenten die gekoesterd worden en herinneringen die blijven.

Wenst u en offerte op maat?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact op.

"*" indicates required fields