Casa Astrid Gaat Back to Basics: Ons Nieuwe, Duurzame Pad

Lieve Vrienden van Casa Astrid,

Onlangs mocht ik mijn 65e verjaardag vieren, een moment dat niet alleen aanzette tot reflectie, maar ook tot het smeden van nieuwe plannen voor de toekomst. In een wereld waar zowel de economie als het milieu voortdurend veranderen, vinden we het bij Casa Astrid belangrijk om bewuste stappen te zetten richting een groenere toekomst. Vandaag deel ik graag onze plannen voor de komende jaren met jullie.

Kiezen voor Eenvoud

Het produceren van Casa Astrid’s olijfolie met kruiden gebruikt het basisproduct van Casa Astrid: onze prijswinnende extra vierge olijfolie. Aangezien deze door de natuur in beperkte mate beschikbaar wordt gesteld, en wij meer en meer tevreden klanten hebben die een boom hebben geadopteerd en ook rekenen op een jaarlijkse levering van olijfolie, zien we ons genoodzaakt om te stoppen met de productie van onze olijfolie met kruiden.

Een Frisse Start: Onze Plannen voor de Komende Jaren

Met een mix van nostalgie en vernieuwd enthousiasme beginnen we aan een nieuwe, spannende fase. We gaan ons concentreren op twee belangrijke projecten: onze extra vierge olijfolieproductie en het “Adopt an Olive Tree”-programma. Dit is niet zomaar een zakelijke beslissing, maar een belofte om een diepere band te scheppen tussen jullie en de vruchtbare aarde die ons elk jaar, in beperkte mate, deze geliefde olijfoliën schenkt.

Door deel te nemen aan “Adopt an Olive Tree”, ons reward-based crowdfunding programma, ontvang je thuis, voor een periode van 3 opeenvolgende jaren, 3 liter van onze verse, net geperste extra vierge olijfolie, rechtstreeks geleverd vanuit onze olijfgaarden. Je boompje wordt tevens gepersonaliseerd met de door jou gekozen naam.

De 3-liter bag-in-box, een ecologische verpakking die de extra vierge olijfolie beschermt tegen licht en zuurstof, is uitermate geschikt om de kwaliteit en versheid van het product langer te garanderen.

Ons “Adopt an Olive Tree”-programma garandeert de jaarlijkse levering van een topproduct, vermindert het gebruik van fossiele brandstoffen en water aanzienlijk en voorkomt het afval van maar liefst 18 glazen flessen.

Natuurlijk is dit ook logistiek voordelig voor Casa Astrid. Wij kunnen exact voorspellen hoeveel, wanneer, aan wie en hoe wij jaarlijks moeten leveren, waardoor we dure voorraad- en opslagkosten vermijden.

Samen op Pad

Intussen bereiden we ons nu voor op de nieuwe jaarlijkse oktober oogst. Terwijl in grote delen van Spanje en Italië de oogst dit jaar minder zal zijn door de extreme weersomstandigheden deze zomer, bleef Casa Astrid daar wonderwel van gespaard door onze ligging in de heuvels boven Assisi.  Onze bomen zijn overvol met gezonde, groene olijfjes, en als de natuur het ons gunt en de weersomstandigheden stabiel blijven tijdens de komende maand, zal 2023 een topjaar zal worden ! Tijdens de eerste week van December zorgen wij dat alle loyale adoptief-ouders hun jaarlijke 3-liter levering thuis bezorgd krijgen. 

Vanaf December zal de nieuwe oogst ook beschikbaar zijn op onze website. 

Ons programma, “Adopteer een Olijfboom”, is een mooie manier om een persoonlijke band te scheppen met de olijfgaarden die aan de basis liggen van Casa Astrid, en jaarlijks te genieten van het beste dat de natuur ons brengt.

Schrijf u nu in voor uzelf, vrienden, familie en zakenrelaties.