Host je vrienden

Wil je een persoonlijke olijfolieproeverij organiseren voor jezelf of voor een groep vrienden en collega’s, bij jou thuis of in je restaurant? Als je de belangrijkste kwaliteitskenmerken van extra vierge olijfolie wilt ontdekken, dan is deze sessie zeker iets voor jou.

Gedurende anderhalf uur leid ik je door de essentiële positieve eigenschappen van extra olijfolie van de eerste persing, leg ik de verschillen uit tussen extra olijfolie van de eerste persing en olijfolie van de eerste persing, en identificeer ik mogelijke gebreken die olijfolie kan hebben. We duiken in het productieproces van olijfolie, bespreken de relevante chemische parameters voor extra vierge olijfolie en onderzoeken de wetenschappelijk bewezen voordelen voor de gezondheid. Samen proeven we verschillende extra vierge olijfoliën en ontrafelen we de complexe aroma’s die in elke fles van dit natuurlijke olijfsap zitten. Tot slot geef ik waardevolle tips over de juiste opslagmethoden om de levensduur te verlengen.

Deze sessie is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

We heten u welkom

Wil je genieten van een olijfolieproeverij bij Casa Astrid in Assisi, Umbrië?

In negentig minuten leid ik je door de fundamentele positieve eigenschappen van extra olijfolie van de eerste persing, licht ik de verschillen toe tussen extra olijfolie van de eerste persing en olijfolie van de eerste persing, en identificeer ik mogelijke gebreken die olijfolie kan vertonen. We duiken in het productieproces van olijfolie, bespreken de relevante chemische parameters voor extra vierge olijfolie en onderzoeken de wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen. Samen proeven we verschillende soorten extra vierge olijfolie en ontrafelen we de verschillende aroma’s in elke fles van dit prachtige natuurlijke olijven elixer. Tot slot deel ik tips van onschatbare waarde over de juiste opslagmethoden om de levensduur te optimaliseren.

Deze sessie is beschikbaar in het Engels of Italiaans.
Bezoek is alleen mogelijk op afspraak.

Minimum aantal deelnemers: 2.
Prijs per deelnemer: €45

Wil je een offerte op maat?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" indicates required fields

Op welke locatie wenst u deze tasting?*
Please enter a number greater than or equal to 2.
DD slash MM slash YYYY
Gewenst uur*
: